Apartmani Vila Palma

Sutivan
ID: 51549

Apartmani Vila Palma

Vila Palma - kuća je sa samo 1 apartmanom, okružena velikim mediteranskim vrtom (1000m2), odmah uz veliku šljunčanu plažu zvanu Bistrica. Apartman je pogodan za smještaj 4-člane obitelji, dobro opremljen: dvije spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinja, natkrivena terasa. Parking osiguran, k...

Detaljan opis
Odaberite odgovarajući apartman ili sobu i pošaljite direktan upit vlasniku smještaja. Bez provizije

Apartman Vila Palma apartman ELLI

Apartmani Vila Palma

Sutivan - Privatni smještaj
Cijene od: 60 Na noć

Detaljnije

Apartman Vila Palma SHELDON

Apartmani Vila Palma

Sutivan - Privatni smještaj
Cijene od: 60 Na noć

DetaljnijeInspiracija za vaš odmor
Zašto Sutivan?

Sutivan, ili kako ga njegovi mještani zovu Stivan, smjestio se na sjeverozapadnom dijelu otoku Brača. Građevine Sutivana datiraju još iz doba Dioklecijana. Mjesto je dobilo ime po crkvici Sv. Ivana Krstitelja koja je sagrađena na temeljima starokršćanske bazilike iz 6. st. Renesansne palače, ljetnikovci u baroknom stilu uz tipične dalmatinske kamene kuće čine vizuru ovog mjesta neodoljivom. Sutivan je poznat po svojoj gostoljubovosti i brojnim šljunčanim plažama na kojima mnogi turisti pronalaze mir opuštajući se uz mirise Mediterana i uživajući u kristalno čistom moru. Brojne uređene staze koje vode kroz drevne maslinike i vinograde pružaju mogućnosti razonode, kako za pješake, tako i za bicikliste. Svakog srpnja u Sutivanu se održava festival ekstremnih sportova „Vanka regule“, koji je već postao svjetski poznat. Festival garantira dobru zabavu kako natjecateljima, tako i navijačima, ali i svima onima koji se tada slučajno zateknu u Sutivanu. Atraktivno izletište u nepostednoj blizini Sutivama je Park prirode Sutivan.
Ljubazni domaćini Sutivana nude svojim gostima kvalitetan i povoljan smještaj u brojnim apartmanima i sobama. Veće obitelji mogu pronaći idealnu kuću za odmor, dok će oni zahtjevniji za svoj odmor moći odabrati i neku od bračkih vila. Kako i kaže natpis na pročelju jednog ljetnikovca u centru Sutivana OSTIVM NON HOSTIVM, vrata ovog pitomog dalmatinskog mjesta otvorena su svim prijateljima, stoga posjetite Sutivan i uživajte u gostoljubivosti njegovih domaćina.


Uvale i plaže u blizini:

Odredišta u blizini: