Taxi boat - prijevoz putnika

Usluge i Transport
Supetar 1-10 osoba ID: BR-TR-110


Cijene na Upit

Taxi boat - prijevoz putnika

Ako ne želite biti na prepunim plažama i želite dio mora samo za sebe, posjetiti najljepše i najpoznatije plaže, uvale, zaljeve, otoke - posjetite predložene destinacije sami ili sa skiperom.
Iskušajte, sve ljepote otoka Brača kojeg je prošle godine američki časopis ISLANDS proglasio među 10 najpoželjnijih mjesta za život, uživajte u kristalno čistom moru, cjelodnevnim izletom oko otoka Brača i pejzažima za pamćenje.

Vodimo Vas na otoke Hvar, Vis, Šoltu; te izlete:
- predivnu plažu "ZLATNI RAT" (Plaža Zlatni rat za koju je LA TIMES objavio u svojoj rubrici OFFBEAT TRAVELER da je među najljepšim plažama na svijetu. Više od 500 metara duge šljunčane plaže koja mijenja svoj oblik pod utjecajem morskih struja.

- Modra špilja na otoku Biševu (nalazi se na istočnoj strani otoka Biševa. Oko podneva za mirnog mora sunčeve zrake prodiru kroz podvodni otvor u modru špilju, reflektiraju se od bijelog dna i osvjetljavaju špilju modrom, a predmete u vodi srebrnastom bojom.

- Pakleni otoci (HVAR) nekoliko stotina metara od grada Hvara na otoku Hvaru, a ime su dobili od vrste borove smole, koja se koristi u brodogradnji i nema nikakve veze sa "PAKLOM".

Za više informacija i rezervacije slobodno nas kontaktirajte