Apartman A2 (4+4)

Apartmani Dalmatia - Sutivan
Ovaj oglas je privremeno deaktiviran. U ovom trenutku nije moguće kontaktirati vlasnika ovog smještaja.
ID: 2549

Apartmani Dalmatia

Apartman Dalmatia je opremljeni apartman na zadnjem katu zgrade. Luksuz stana definiran je velikim balkonom na vrhu zgrade, odakle se širi spektakularan pogled na Sutivan, kopno i more. Apartman Dalmatia nalazi se u mirnom dijelu mjesta, 500m od centra i samo 50m od plaže. Dolazak...

Detaljan opis

Apartman A2 (4+4)

91 m2 - 2. kat - Broj soba: 2, Broj kupaonica: 2, Broj bračnih ležajeva: 2, Broj osoba na glavnim ležajevima: 4, Broj osoba na pomoćnim ležajevima: 4


Opis
Apartman Dalmatia A2 (4 + 4) **** je namješteni dvoetažni stan na zadnjem (drugom) katu zgrade. Apartman Dalmatia nalazi se u mirnom dijelu mjesta 500m od centra i 50m od plaže. Dolazak u apartman je od 14:00h, a odlazak do 10: 00h. Apartman ima energetski certifikat B razreda. Dobrodošli!

Sadržaj i oprema
Terasa Pogled na more Kuhinja Kuhinjska pećnica Frižider Posuđe i pribor za jelo
 • Pogled na more
 • Parking
 • Satelitska televizija
 • Klimatizirano
 • Grijanje
 • Perilica za rublje
 • Sušilo za kosu
 • Pogled na more
 • Parking
 • Satelitska televizija
 • Klimatizirano
 • Grijanje
 • Perilica za rublje
 • Sušilo za kosu

Kalendar zauzetosti

4+4 Apartman A2 (4+4)
Slobodno
Zauzeto
Prošlo

Cijene smještaja

4+4 Apartman A2 (4+4)

Cijena smještaja na noć
Datum Za 4 osoba + dodatna osoba Minimalno noćenja Dolasci
09.09.2019 - 30.06.2020 120.00 € 0.00 € 1 noć Bilo kojim danom
01.07.2020 - 31.08.2020 195.00 € 0.00 € 1 noć Bilo kojim danom
01.09.2020 - 08.09.2020 120.00 € 0.00 € 1 noć Bilo kojim danom
Uvjeti iznajmljivanja
Boravak kraći od 3 dana uvećava cijenu za 20 %. Boravak duži od 21 dana umanjuje cijenu za 10 %.
Boravišna pristojba: Uključena u cijenu.

Dolazak: Fleksibilno
Odlazak: Fleksibilno

Uključeno u cijenu:
Klimatizirano Posteljina i ručnici Završno čišćenje Parking mjestoInspiracija za vaš odmor
Zašto Sutivan?
Sutivan, ili kako ga njegovi mještani zovu Stivan, smjestio se na sjeverozapadnom dijelu otoku Brača. Građevine Sutivana datiraju još iz doba Dioklecijana. Mjesto je dobilo ime po crkvici Sv. Ivana Krstitelja koja je sagrađena na temeljima starokršćanske bazilike iz 6. st. Renesansne palače, ljetnikovci u baroknom stilu uz tipične dalmatinske kamene kuće čine vizuru ovog mjesta neodoljivom. Sutivan je poznat po svojoj gostoljubovosti i brojnim šljunčanim plažama na kojima mnogi turisti pronalaze mir opuštajući se uz mirise Mediterana i uživajući u kristalno čistom moru. Brojne uređene staze koje vode kroz drevne maslinike i vinograde pružaju mogućnosti razonode, kako za pješake, tako i za bicikliste. Svakog srpnja u Sutivanu se održava festival ekstremnih sportova „Vanka regule“, koji je već postao svjetski poznat. Festival garantira dobru zabavu kako natjecateljima, tako i navijačima, ali i svima onima koji se tada slučajno zateknu u Sutivanu. Atraktivno izletište u nepostednoj blizini Sutivama je Park prirode Sutivan.
Ljubazni domaćini Sutivana nude svojim gostima kvalitetan i povoljan smještaj u brojnim apartmanima i sobama. Veće obitelji mogu pronaći idealnu kuću za odmor, dok će oni zahtjevniji za svoj odmor moći odabrati i neku od bračkih vila. Kako i kaže natpis na pročelju jednog ljetnikovca u centru Sutivana OSTIVM NON HOSTIVM, vrata ovog pitomog dalmatinskog mjesta otvorena su svim prijateljima, stoga posjetite Sutivan i uživajte u gostoljubivosti njegovih domaćina.

Odredišta u blizini:

Uvale i plaže u blizini: