Studio Apartman AS4

Apartmani Mirta - Sutivan
ID: 2510

Apartmani Mirta

Apartmani se nalaze u obiteljskoj kući koja je smještena u centru mjesta, 10m od glavne plaže, sa predivnim pogledom na more. Okružena je velikom okućnicom sa borovima, palmama te ostalim mediteranskim raslinjem. Od zajedničkih sadržaja nudimo roštilj, TV satelit, parking ispred kuće.

Detaljan opis

Studio Apartman AS4

32 m2 - Prizemlje - Broj soba: 1, Broj kupaonica: 1, Broj bračnih ležajeva: 1, Broj osoba na glavnim ležajevima: 2, Broj osoba na pomoćnim ležajevima: 1


Opis
Nalazi se u prizemlju i sadrži spavaći dio, kuhinju (koji su odijeljeni pomičnom pregradom), kupaonu, dvorište površine 20m2.

Sadržaj i oprema
Terasa Kuhinja Kuhinjska pećnica Frižider Posuđe i pribor za jelo
  • Parking
  • Satelitska televizija
  • Internet dostupan
  • Sušilo za kosu
  • Korištenje roštilja
  • Parking
  • Satelitska televizija
  • Internet dostupan
  • Sušilo za kosu
  • Korištenje roštilja

Kalendar zauzetosti

2+1 Studio Apartman AS4
Slobodno
Zauzeto
Prošlo

Cijene smještaja

2+1 Studio Apartman AS4

Cijena smještaja na noć
Datum Za 2 osoba + dodatna osoba Minimalno noćenja Dolasci
01.06.2021 - 14.06.2021 35.00 € 5.00 € 5 noći Bilo kojim danom
15.06.2021 - 12.07.2021 40.00 € 5.00 € 5 noći Bilo kojim danom
13.07.2021 - 23.08.2021 45.00 € 5.00 € 5 noći Bilo kojim danom
24.08.2021 - 30.09.2021 30.00 € 5.00 € 5 noći Bilo kojim danom
Uvjeti iznajmljivanja
Boravak kraći od 5 dana uvećava cijenu za 30 %.
Djeca do 2 godine starosti oslobođena su plaćanja.
Boravišna pristojba: Uključena u cijenu.

Dolazak: Fleksibilno
Odlazak: Fleksibilno

Uključeno u cijenu:
Wireless Internet Posteljina i ručnici Završno čišćenje Parking mjestoInspiracija za vaš odmor
Zašto Sutivan?

Sutivan, ili kako ga njegovi mještani zovu Stivan, smjestio se na sjeverozapadnom dijelu otoku Brača. Građevine Sutivana datiraju još iz doba Dioklecijana. Mjesto je dobilo ime po crkvici Sv. Ivana Krstitelja koja je sagrađena na temeljima starokršćanske bazilike iz 6. st. Renesansne palače, ljetnikovci u baroknom stilu uz tipične dalmatinske kamene kuće čine vizuru ovog mjesta neodoljivom. Sutivan je poznat po svojoj gostoljubovosti i brojnim šljunčanim plažama na kojima mnogi turisti pronalaze mir opuštajući se uz mirise Mediterana i uživajući u kristalno čistom moru. Brojne uređene staze koje vode kroz drevne maslinike i vinograde pružaju mogućnosti razonode, kako za pješake, tako i za bicikliste. Svakog srpnja u Sutivanu se održava festival ekstremnih sportova „Vanka regule“, koji je već postao svjetski poznat. Festival garantira dobru zabavu kako natjecateljima, tako i navijačima, ali i svima onima koji se tada slučajno zateknu u Sutivanu. Atraktivno izletište u nepostednoj blizini Sutivama je Park prirode Sutivan.
Ljubazni domaćini Sutivana nude svojim gostima kvalitetan i povoljan smještaj u brojnim apartmanima i sobama. Veće obitelji mogu pronaći idealnu kuću za odmor, dok će oni zahtjevniji za svoj odmor moći odabrati i neku od bračkih vila. Kako i kaže natpis na pročelju jednog ljetnikovca u centru Sutivana OSTIVM NON HOSTIVM, vrata ovog pitomog dalmatinskog mjesta otvorena su svim prijateljima, stoga posjetite Sutivan i uživajte u gostoljubivosti njegovih domaćina.


Odredišta u blizini:

Uvale i plaže u blizini: